Overfeeding saturated fat increases LDL (low-density lipoprotein) aggregation susceptibility while overfeeding unsaturated fat decreases proteoglycan-binding of lipoproteins
Publiceringsår
Upphovspersoner
Organisationer och upphovspersoner
Yki-Järvinen Hannele
Öörni Katariina
Ruuth Maija
Lahelma Mari
Lorey Martina B.
Luukkonen Panu K.
Kovanen Petri T.
Qadri Sami
Sädevirta Sanja
Yki-Järvinen Hannele
Öörni Katariina
Ruuth Maija
Lahelma Mari
Lorey Martina B.
Luukkonen Panu K.
Kovanen Petri T.
Qadri Sami
Sädevirta Sanja
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
41
Nummer
11
Sidor
2823-2836
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY NC ND
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC ND
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin; Hälsovetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1161/ATVBAHA.120.315766
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja