undefined

Improved cider fermentation performance and quality with newly generated Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus hybrids

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Magalhães, Frederico; Krogerus, Kristoffer; Vidgren, Virve; Sandell, Mari; Gibson, Brian R.

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Gibson Brian

Magalhães Frederico

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Vidgren Virve

Åbo universitet

Sandell Mari

Aalto-universitetet

Magalhães Frederico

Krogerus Kristoffer

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

44

Nummer

8

Sidor

1203-1213

Publikationsforum

60665

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Industriell bioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s10295-017-1947-7

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja