undefined

Alternative proteins and EU food law

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Lähteenmäki-Uutela, Anu; Rahikainen, Moona; Lonkila, Annika; Yang, Baoru

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Rahikainen Moona

Finlands miljöcentral

Lähteenmäki-Uutela Anu

Lonkila Annika

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

130

Artikelnummer

108336

Publikationsforum

56254

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Hälsovetenskap; Jordbruksvetenskap; Jordbruksbioteknologi; Juridik

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodcont.2021.108336

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja