Factors related to sensory properties and consumer acceptance of vegetables
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Hoppu, Ulla; Puputti, Sari; Sandell, Mari
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Sandell Mari
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Förläggare
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper; Biomedicinska vetenskaper; Hälsovetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1080/10408398.2020.1767034
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja