undefined

Microbial enrichment of blackcurrant press residue with conjugated linoleic and linolenic acids

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Marjatta Vahvaselkä, Heidi Leskinen, Leenamaija Mäkilä, Heikki Kallio, Simo Laakso, Baoru Yang

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Kallio Heikki

Mäkilä Leenamaija

Aalto-universitetet

Laakso Simo

Naturresursinstitutet

Vahvaselkä Marjatta

Leskinen Heidi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Sidor

1602-1610

Publikationsforum

59610

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1111/jam.14888

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja