Microbial enrichment of blackcurrant press residue with conjugated linoleic and linolenic acids
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Marjatta Vahvaselkä, Heidi Leskinen, Leenamaija Mäkilä, Heikki Kallio, Simo Laakso, Baoru Yang
Organisationer och upphovspersoner
Aalto-universitetet
Laakso Simo
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Sidor
1602-1610
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1111/jam.14888
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja