undefined

Effect of supercritical CO2 plant extract and berry press cakes on stability and consumer acceptance of frozen Baltic herring (Clupea harengus membras) mince

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Damerau, Annelie; Kakko, Tanja; Tian, Ye; Tuomasjukka, Saska; Sandell, Mari; Hopia, Anu; Yang, Baoru

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Damerau Annelie

Sandell Mari

Åbo universitet

Damerau Annelie

Yang Baoru

Tuomasjukka Saska

Kakko Tanja

Tian Ye

Hopia Anu

Sandell Mari

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Förläggare

Elsevier

Volym

332

Artikelnummer

127385

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2020.127385

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja