undefined

Food neophobia associates with poorer dietary quality, metabolic risk factors, and increased disease outcome risk in population-based cohorts in a metabolomics study

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Sarin, Heikki V.; Taba, Nele; Fischer, Krista; Esko, Tonu; Kanerva, Noora; Moilanen, Leena; Saltevo, Juha; Joensuu, Anni; Borodulin, Katja; Männistö, Satu; Kristiansson, Kati; Perola, Markus

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Joensuu Anni

Sarin Heikki V.

Kristiansson Kati

Perola Markus

Kanerva Noora

Institutet för hälsa och välfärd

Joensuu Anni

Sarin Heikki V.

Kristiansson Kati

Borodulin Katja

Perola Markus

Männistö Satu

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

110

Nummer

1

Sidor

233-245

Publikationsforum

50862

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1093/ajcn/nqz100

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja