undefined

A cross-cultural survey of umami familiarity in European countries

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Cecchini, Maria Paola; Knaapila, Antti; Hoffmann, Eileen; Boschi, Federico; Hummel, Thomas; Iannilli, Emilia

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Knaapila Antti

Helsingfors universitet

Knaapila Antti

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Quality and Preference

Volym

74

Sidor

172-178

Publikationsforum

56259

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodqual.2019.01.017

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja