undefined

Randomised clinical trial: effect of low-FODMAP rye bread versus regular rye bread on the intestinal microbiota of irritable bowel syndrome patients: association with individual symptom variation

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Laatikainen, Reijo; Jalanka, Jonna; Loponen, Jussi; Hongisto, Sanna-Maria; Hillilä, Markku; Koskenpato, Jari; Korpela, Riitta; Salonen, Anne

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Salonen Anne

Koskenpato Jari

Jalanka Jonna

Loponen Jussi

Hillilä Markku

Laatikainen Reijo

Korpela Riitta

Helsingfors universitetssjukhus

Salonen Anne

Koskenpato Jari

Jalanka Jonna

Loponen Jussi

Hillilä Markku

Laatikainen Reijo

Korpela Riitta

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

BMC nutrition

Moderpublikationens namn

BMC Nutrition

Volym

5

Nummer

1

Publikationsforum

82586

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1186/s40795-019-0278-7

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja