undefined

Functional genomics provides insights into the role of Propionibacterium freudenreichii ssp shermanii JS in cheese ripening

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Ojala, Teija; Laine, Pia K. S.; Ahlroos, Terhi; Tanskanen, Jarna; Pitkanen, Saara; Salusjarvi, Tuomas; Kankainen, Matti; Tynkkynen, Soile; Paulin, Lars; Auvinen, Petri

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Paulin Lars

Kankainen Matti

Auvinen Petri

Laine Pia K. S.

Ojala Teija

Helsingforsregionens universitetscentralsjukhus specialupptagningsområde

Paulin Lars

Kankainen Matti

Auvinen Petri

Laine Pia K. S.

Ojala Teija

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

241

Sidor

39-48

Publikationsforum

58451

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biomedicinska vetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2016.09.022

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja