Functional genomics provides insights into the role of Propionibacterium freudenreichii ssp shermanii JS in cheese ripening
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Ojala, Teija; Laine, Pia K. S.; Ahlroos, Terhi; Tanskanen, Jarna; Pitkanen, Saara; Salusjarvi, Tuomas; Kankainen, Matti; Tynkkynen, Soile; Paulin, Lars; Auvinen, Petri
Organisationer och upphovspersoner
Helsingforsregionens universitetscentralsjukhus specialupptagningsområde
Paulin Lars
Kankainen Matti
Auvinen Petri
Laine Pia K. S.
Ojala Teija
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
241
Sidor
39-48
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biomedicinska vetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2016.09.022
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja