Composition of School Meals in Sweden, Finland, and Iceland: Official Guidelines and Comparison With Practice and Availability
Publiceringsår
2018
Upphovspersoner
Juniusdottir, Ragnheidur; Hörnell, Agneta; Gunnarsdottir, Ingibjorg; Lagstrom, Hanna; Waling, Maria; Olsson, Cecilia; Talvia, Sanna; Olafsdottir, Anna S
Organisationer och upphovspersoner
Åbo universitet
Lagström Hanna
Östra Finlands universitet
Talvia Sanna
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
88
Nummer
10
Sidor
744-753
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1111/josh.12683
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja