undefined

Composition of School Meals in Sweden, Finland, and Iceland: Official Guidelines and Comparison With Practice and Availability

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Juniusdottir, Ragnheidur; Hörnell, Agneta; Gunnarsdottir, Ingibjorg; Lagstrom, Hanna; Waling, Maria; Olsson, Cecilia; Talvia, Sanna; Olafsdottir, Anna S

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Lagström Hanna

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

88

Nummer

10

Sidor

744-753

Publikationsforum

61599

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1111/josh.12683

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja