Antioxidative and antibacterial activities of aqueous ethanol extracts of berries, leaves, and branches of berry plants
Publiceringsår
2018
Upphovspersoner
Tian, Ye; Puganen, Anna; Alakomi, Hanna-Leena; Uusitupa, Aleksi; Saarela, Maria; Yang, Baoru
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
106
Sidor
291-303
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Industriell bioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodres.2017.12.071
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja