undefined

Antioxidative and antibacterial activities of aqueous ethanol extracts of berries, leaves, and branches of berry plants

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Tian, Ye; Puganen, Anna; Alakomi, Hanna-Leena; Uusitupa, Aleksi; Saarela, Maria; Yang, Baoru

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Puganen Anna

Yang Baoru

Tian Ye

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Alakomi Hanna-Leena Orcid -palvelun logo

Saarela Maria

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

106

Sidor

291-303

Publikationsforum

56260

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Industriell bioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodres.2017.12.071

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja