undefined

Free amino acids and 5′-nucleotides in Finnish forest mushrooms

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Manninen, Hanna;Rotola-Pukkila, Minna;Aisala, Heikki;Hopia, Anu;Laaksonen, Timo

Organisationer och upphovspersoner

Tammerfors universitet

Manninen Hanna

Laaksonen Timo

Åbo universitet

Aisala Heikki

Hopia Anu

Rotola-Pukkila Minna

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

247

Sidor

23-28

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Övrig naturvetenskap; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2017.12.014

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja