Free amino acids and 5′-nucleotides in Finnish forest mushrooms
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Manninen, Hanna;Rotola-Pukkila, Minna;Aisala, Heikki;Hopia, Anu;Laaksonen, Timo
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
247
Sidor
23-28
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Övrig naturvetenskap; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2017.12.014
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja