Higher Polyunsaturated Fatty Acid to Saturated Fatty Acid Ratio Is Associated With Cognition, Mobility, Nutrient Intakes, and Higher Diet Quality in Heterogeneous Older Populations
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Jyvakorpi, Satu K.; Pitkala, Kaisu H.; Puranen, Taija M.; Bjorkman, Mikko P.; Suominen, Merja H.; Strandberg, Timo E.; Soini, Helena
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Pitkala Kaisu H.
Suominen Merja H.
Bjorkman Mikko P.
Jyvakorpi Satu K.
Puranen Taija M.
Strandberg Timo E.
Helsingforsregionens universitetscentralsjukhus specialupptagningsområde
Pitkala Kaisu H.
Suominen Merja H.
Bjorkman Mikko P.
Jyvakorpi Satu K.
Puranen Taija M.
Strandberg Timo E.
Uleåborg universitetssjukhus specialupptagningsområde
Strandberg Timo
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
18
Nummer
8
Artikelnummer
JAMDA 18 (2017) 729e731
Sidor
729-731
ISSN
Publikationsforum
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin; Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.jamda.2017.05.005
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja