undefined

Higher Polyunsaturated Fatty Acid to Saturated Fatty Acid Ratio Is Associated With Cognition, Mobility, Nutrient Intakes, and Higher Diet Quality in Heterogeneous Older Populations

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Jyvakorpi, Satu K.; Pitkala, Kaisu H.; Puranen, Taija M.; Bjorkman, Mikko P.; Suominen, Merja H.; Strandberg, Timo E.; Soini, Helena

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Pitkala Kaisu H.

Suominen Merja H.

Bjorkman Mikko P.

Jyvakorpi Satu K.

Puranen Taija M.

Strandberg Timo E.

Uleåborgs universitet

Strandberg Timo Einar Orcid -palvelun logo

Helsingforsregionens universitetscentralsjukhus specialupptagningsområde

Pitkala Kaisu H.

Suominen Merja H.

Bjorkman Mikko P.

Jyvakorpi Satu K.

Puranen Taija M.

Strandberg Timo E.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

18

Nummer

8

Artikelnummer

JAMDA 18 (2017) 729e731

Sidor

729-731

Publikationsforum

61825

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin; Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.jamda.2017.05.005

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja