undefined

Absorption of plant lignans from cereals in an experimental pig model

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Bolvig, Anne Katrine; Adlercreutz, Herman; Theil, Peter Kappel; Jorgensen, Henry; Knudsen, Knud Erik Bach

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Adlercreutz Herman

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

British Journal of Nutrition

Volym

115

Nummer

10

Sidor

1711-1720

Publikationsforum

52700

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Biomedicinska vetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1017/S0007114516000829

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja