undefined

Campylobacteriosis:the role of poultry meat

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Skarp, C. P. A.; Hanninen, M-L; Rautelin, Hilpi I

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitetssjukhus

Rautelin Hilpi I

Hanninen M-L

Helsingfors universitet

Rautelin Hilpi I

Hanninen M-L

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

22

Nummer

2

Sidor

103-109

Publikationsforum

53604

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY NC ND

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Biomedicinska vetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.cmi.2015.11.019

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja