Sensory properties and consumer characteristics contributing to liking of berries
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Laaksonen, Oskar; Knaapila, Antti; Niva, Tuija; Deegan, Kevin C.; Sandell, Mari
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Förläggare
Volym
53
Sidor
117-126
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övrig naturvetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Hälsovetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1016/j.foodqual.2016.06.004
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja