undefined

Sensory properties and consumer characteristics contributing to liking of berries

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Laaksonen, Oskar; Knaapila, Antti; Niva, Tuija; Deegan, Kevin C.; Sandell, Mari

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Knaapila Antti

Laaksonen Oskar

Sandell Mari

Helsingfors universitet

Knaapila Antti

Deegan Kevin C.

Sandell Mari

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Quality and Preference

Volym

53

Sidor

117-126

Publikationsforum

56259

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig naturvetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.foodqual.2016.06.004

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja