undefined

Different food sources elicit fast changes to bacterial virulence

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Ketola, Tarmo; Mikonranta, Lauri; Laakso, Jouni; Mappes, Johanna

Organisationer och upphovspersoner

Jyväskylä universitet

Mappes Johanna Orcid -palvelun logo

Laakso Jouni

Mikonranta Lauri

Ketola Tarmo Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Biology Letters

Volym

12

Nummer

1

Artikelnummer

20150660

Publikationsforum

52389

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Ekologi, evolutionsbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1098/rsbl.2015.0660

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja