Characterization of crude ovomucins obtained from various egg white layers
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Hiidenhovi, Jaakko; Ek-Kommonen, Christine; Järvenpää, Eila; Huopalahti, Rainer; Ryhänen, Eeva-Liisa
Organisationer och upphovspersoner
Åbo universitet
Huopalahti Rainer
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
242
Sidor
233-246
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övrig naturvetenskap; Jordbruksbioteknologi
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/s00217-015-2535-6
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja