undefined

Characterization of crude ovomucins obtained from various egg white layers

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Hiidenhovi, Jaakko; Ek-Kommonen, Christine; Järvenpää, Eila; Huopalahti, Rainer; Ryhänen, Eeva-Liisa

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Huopalahti Rainer

Naturresursinstitutet

Ryhänen Eeva-Liisa

Järvenpää Eila

Hiidenhovi Jaakko

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

242

Sidor

233-246

Publikationsforum

55659

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig naturvetenskap; Jordbruksbioteknologi

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s00217-015-2535-6

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja