undefined

Understanding consumers' brand-induced food taste perception: A comparison of ‘brand familiarity’ – and ‘consumer value – brand symbolism (in)congruity’ – accounts

Publiceringsår

2012

Upphovspersoner

Paasovaara, Rami; Luomala, Harri T.; Pohjanheimo, Terhi; Sandell, Mari

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Sandell Mari

Pohjanheimo Terhi

Vasa universitet

Luomala Harri

Paasovaara Rami

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

11

Nummer

1

Sidor

37561

Publikationsforum

60029

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Företagsekonomi; Psykologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1002/cb.356

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja