undefined

Rye bread intake improves oxidation resistance of LDL in healthy humans

Publiceringsår

2012

Upphovspersoner

Soderholm, P. P.; Alfthan, G.; Tikkanen, M. J.; Adlercreutz, H.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Adlercreutz H.

Tikkanen M. J.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Atherosclerosis

Volym

221

Nummer

2

Sidor

583-586

Publikationsforum

51973

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin

Publiceringsland

Irland

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1016/j.atherosclerosis.2012.01.030

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja