Rye bread intake improves oxidation resistance of LDL in healthy humans
Publiceringsår
2012
Upphovspersoner
Soderholm, P. P.; Alfthan, G.; Tikkanen, M. J.; Adlercreutz, H.
Organisationer och upphovspersoner
Helsingforsregionens universitetscentralsjukhus specialupptagningsområde
Adlercreutz H.
Tikkanen M. J.
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
221
Nummer
2
Sidor
583-586
ISSN
Publikationsforum
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin
Publiceringsland
Irland
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1016/j.atherosclerosis.2012.01.030
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja