Food and nutrient intake among workers with different shift systems
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Hemio, Katri; Puttonen, Sampsa; Viitasalo, Katriina; Harma, Mikko; Peltonen, Markku; Lindstrom, Jaana
Organisationer och upphovspersoner
Institutet för hälsa och välfärd
Hemiä Katri
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
72
Nummer
7
Sidor
513-520
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja