Dietary intake and food sources of choline in European populations
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Vennemann, Francy B.C; D'Addezio, Laura; Mattison, Irene; Dubuisson, Carine; Siksna, Inese; Héraud, Fanny; Ioannidou, Sofia; Valsta, Liisa M; Duman, Celine; Ocke, Marga C; Mensink, Gert B.M; Lindtner, Oliver; Virtanen, Suvi M; Tlustos, Christina
Organisationer och upphovspersoner
Tammerfors universitet
Virtanen Suvi M
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
114
Nummer
12
Sidor
2046-2055
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1017/S0007114515003700
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja