undefined

Dietary intake and food sources of choline in European populations

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Vennemann, Francy B.C; D'Addezio, Laura; Mattison, Irene; Dubuisson, Carine; Siksna, Inese; Héraud, Fanny; Ioannidou, Sofia; Valsta, Liisa M; Duman, Celine; Ocke, Marga C; Mensink, Gert B.M; Lindtner, Oliver; Virtanen, Suvi M; Tlustos, Christina

Organisationer och upphovspersoner

Tammerfors universitet

Virtanen Suvi M

Institutet för hälsa och välfärd

Valsta Liisa

Virtanen Suvi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

114

Nummer

12

Sidor

2046-2055

Publikationsforum

52700

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1017/S0007114515003700

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja