undefined

Expectations and experiences of institutional foods among Finnish male conscripts

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Tuorila, Hely; Peränen, Katja; Uutela, Antti; Jallinoja, Piia

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Jallinoja Piia

Tuorila Hely

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Quality and Preference

Volym

43

Sidor

141-144

Publikationsforum

56259

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa; Sociologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1016/j.foodqual.2015.02.010

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja