undefined

It takes time to see the menu from the body: an experiment on stable isotope composition in freshwater crayfishes

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Jussila, J.; Ruokonen, Timo; Syväranta, Jari; Kokko, H.; Vainikka, A.; Makkonen, J.; Kortet, R.

Organisationer och upphovspersoner

Östra Finlands universitet

Kokko Harri Ilkka

Jussila Japo

Vainikka Anssi

Makkonen Jenny Irmeli

Kortet Raine

Jyväskylä universitet

Syväranta Jari

Ruokonen Timo Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Nummer

416

Sidor

14 p

Publikationsforum

62288

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Miljövetenskap; Ekologi, evolutionsbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1051/kmae/2015021

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja