It takes time to see the menu from the body: an experiment on stable isotope composition in freshwater crayfishes
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Jussila, J.; Ruokonen, Timo; Syväranta, Jari; Kokko, H.; Vainikka, A.; Makkonen, J.; Kortet, R.
Organisationer och upphovspersoner
Östra Finlands universitet
Kokko Harri Ilkka
Jussila Japo
Vainikka Anssi
Makkonen Jenny Irmeli
Kortet Raine
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Nummer
416
Sidor
14 p
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljövetenskap; Ekologi, evolutionsbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1051/kmae/2015021
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja