Diversity of lactic acid bacteria in fermented products

Diversity of lactic acid bacteria in fermented products

Publiceringsår

2011

Upphovspersoner

Akihito Endo

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Endo Akihito

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

22

Nummer

NNNN

Sidor

87-92

ISBN

NNNN

Publikationsforum

70866

Publikationsforumsnivå

0

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig naturvetenskap; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Publiceringsland

Japan

Språk

japanska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja