Diversity of lactic acid bacteria in fermented products
Publiceringsår
2011
Upphovspersoner
Akihito Endo
Organisationer och upphovspersoner
Åbo universitet
Endo Akihito
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
22
Nummer
NNNN
Sidor
87-92
ISSN
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
0
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övrig naturvetenskap; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Publiceringsland
Japan
Språk
japanska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Okänd
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja