undefined

Preface: Sourdough - multifunctional process technology for future food challenges

Publiceringsår

2014

Upphovspersoner

Poutanen, Kaisa; Katina, Kati

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Microbiology

Volym

37

Sidor

1

Publikationsforum

56257

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1016/j.fm.2013.10.006

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja