Preface: Sourdough - multifunctional process technology for future food challenges
Publiceringsår
2014
Upphovspersoner
Poutanen, Kaisa; Katina, Kati
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Katina Kati
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
37
Sidor
1
ISSN
Publikationsforum
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1016/j.fm.2013.10.006
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja