Proanthocyanidins and Their Contribution to Sensory Attributes of Black Currant Juices
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Laaksonen Oskar, Salminen Juha-Pekka, Mäkilä Leenamaija, Kallio Heikki, Yang Baoru
Organisationer och upphovspersoner
Åbo universitet
Mäkilä Leenamaija
Yang Baoru
Kallio Heikki Paavo Tapio
Laaksonen Oskar Antti
Salminen Juha-Pekka
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Volym
63
Nummer
22
Sidor
5373-5380
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/acs.jafc.5b01287
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja