undefined

Proanthocyanidins and Their Contribution to Sensory Attributes of Black Currant Juices

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Laaksonen Oskar, Salminen Juha-Pekka, Mäkilä Leenamaija, Kallio Heikki, Yang Baoru

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Mäkilä Leenamaija

Yang Baoru

Kallio Heikki Paavo Tapio

Laaksonen Oskar Antti

Salminen Juha-Pekka

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

63

Nummer

22

Sidor

5373-5380

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/acs.jafc.5b01287

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja