Gå till sökfältet
Gå till sidans huvudinnehåll
Gå till tillgänglighetsredogörelsen
Forskning.fi
Menu
Suomeksi
På svenska
In English
Ingångssida
Sökning
Vetenskaps- och innovationspolitik
Vetenskaps- och forskningsnyheter
På svenska
- 8 results
Publikationer
2078
Utlysningar
1
Beviljade finansiering
52
Personer
0
Data
30
Infrastrukturer
2
Organisationer
0
Projekt
8
Projekt -
8
sökresultat
Gå till sökresultaten
Begränsa sökning
Resultaten visas 1 - 8 / 8
10
50
100
resultat / per sida
Vilka uppgifter om projekten finns i tjänsten?
Projektets namn
Organisation
Startår
Physical properties of soluble fibre
beta
-glucan
Helsingfors universitet
2007
Entsyymimallasohran jalostuksessa käyttökelpoisten uusien
beta
-amylaasialleelien detektointi villiohrasta (Hordeum spontaneum)
Naturresursinstitutet
1995
Understanding the structuration process of cereal
beta
-glucan and its role in physiological functionality
Helsingfors universitet
2019
Beta
iini ja koliini lihasioilla
Naturresursinstitutet
1999
Chemical oxidation of
beta
-glucan in aqueous systems; oxidation pathways, oxidation products and product functionality
Helsingfors universitet
2012
Kauran
beta
glukaanin fysiologiset vaikutukset
Helsingfors universitet
2001
Kauratuotekorin, erityisesti
beta
glukaanin fysiologiset vaikutukset
Helsingfors universitet
2001
FOOD LIPid interfaces Stabilized by xylan- and
beta
glucan rich cereal residues (Lantmännen Research Foundation)
Helsingfors universitet
2018
Physical properties of soluble fibre
beta
-glucan
2007
Entsyymimallasohran jalostuksessa käyttökelpoisten uusien
beta
-amylaasialleelien detektointi villiohrasta (Hordeum spontaneum)
1995
Understanding the structuration process of cereal
beta
-glucan and its role in physiological functionality
2019
Beta
iini ja koliini lihasioilla
1999
Chemical oxidation of
beta
-glucan in aqueous systems; oxidation pathways, oxidation products and product functionality
2012
Kauran
beta
glukaanin fysiologiset vaikutukset
2001
Kauratuotekorin, erityisesti
beta
glukaanin fysiologiset vaikutukset
2001
FOOD LIPid interfaces Stabilized by xylan- and
beta
glucan rich cereal residues (Lantmännen Research Foundation)
2018
Föregående
1
Nästa
Resultaten visas 1 - 8 / 8
Sida 1
Sort