undefined

Effect of fermentation on cultured coffee cell cultures

Publiceringsår

2025

Upphovspersoner

Alakomi, Hanna-Leena; Hyytiäinen-Pabst, Tiina; Aisala, Heikki; Rischer, Heiko

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Alakomi Hanna-Leena Orcid -palvelun logo

Aisala Heikki Orcid -palvelun logo

Rischer Heiko Orcid -palvelun logo

Hyytiäinen-Pabst Tiina Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Abstrakt

Moderpublikationens typ

Konferens

Målgrupp

Vetenskaplig

Publikationskanalens uppgifter

Konferens

2nd Forum on Fermented Foods

Förläggare

University of Malaga

Sidor

28-28

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Licens för förläggarens version

CC BY NC

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej