Effect of fermentation on cultured coffee cell cultures
Publiceringsår
2025
Upphovspersoner
Alakomi, Hanna-Leena; Hyytiäinen-Pabst, Tiina; Aisala, Heikki; Rischer, Heiko
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Abstrakt
Moderpublikationens typ
Konferens
Målgrupp
Vetenskaplig
Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Konferens
2nd Forum on Fermented Foods
Förläggare
University of Malaga
Sidor
28-28
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Licens för förläggarens version
CC BY NC
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksbioteknologi
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej