undefined

Beyond meat reduction in the sociology of sustainable food consumption: the entrenchment of cheese in Finnish consumers' everyday lives

Publiceringsår

2025

Upphovspersoner

Koponen, Sami; Lindblom, Taru Sylvia; Niva, Mari

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Niva Mari

Koponen Sami

Lindblom Taru Sylvia

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Consumption and Society

Publikationsforum

91467

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Nationalekonomi; Sociologi

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1332/27528499Y2025D000000051

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja