undefined

Production of Fermented Soy and Soy/Cow Milk Products with Probiotic Lacticaseibacillus rhamnosus GG Strain

Publiceringsår

2025

Upphovspersoner

Okur, Hatice H.; Yildirim, Hatice Kalkan; Yousefvand, Amin; Saris, Per E. J.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Yousefvand Amin

Saris Per E. J.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food and Bioprocess Technology

Volym

18

Nummer

6

Sidor

5736-5748

Publikationsforum

56242

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s11947-025-03804-x

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja