undefined

S taphylococcus aureus contamination of animal-derived foods in Nigeria:a systematic review, 2002—2022

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Odetokun, Ismail Ayoade; Adetona, Mutiat Adenike; Ade-Yusuf, Rodhiat Oyinlola; Adewoye, Adeola Oluwafunmibi; Ahmed, Aliyu Nuhu; Ghali-Mohammed, Ibrahim; Al-Mustapha, Ahmed Ibrahim; Fetsch, Alexandra

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Al-Mustapha Ahmed Ibrahim

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food safety and risk

Volym

10

Nummer

1

Artikelnummer

6

Publikationsforum

91417

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1186/s40550-023-00106-y

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja