Assessing the sustainability of cultured meat in optimized Danish diets
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Mazac, Rachel; Bruno, Morena; Marini, Michele; Caro, Dario
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Mazac Rachel
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
47
Sidor
306-317
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC ND
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksvetenskap
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.spc.2024.04.002
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja