Fatty-acid profiling vs UV-Visible fingerprints for geographical classification of Moroccan Argan oils
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Kharbach, Mourad; Kamal, Rabie; Marmouzi, Ilias; Barra, Issam; Cherrah, Yahya; Alaoui, Katim; Vander Heyden, Yvan; Bouklouze, Abdelaziz
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Kharbach Mourad
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
95
Sidor
95-105
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodcont.2018.07.046
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja