In vivo anti-inflammatory response and bioactive compounds’ profile of polyphenolic extracts from edible Argan oil (Argania spinosa L.), obtained by two extraction methods
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Kamal, Rabie; Kharbach, Mourad; Vander Heyden, Yvan; Doukkali, Zohra; Ghchime, Rokia; Bouklouze, Abdelaziz; Cherrah, Yahia; Alaoui, Katim
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Kharbach Mourad
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
43
Nummer
12
Artikelnummer
e13066
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1111/jfbc.13066
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja