Kestävää terveyttä ruoasta – kansalliset ravitsemussuositukset 2024
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Erkkola, Maijaliisa; Schwab, Ursula; Jyväkorpi, Satu; Katajajuuri, Juha-Matti; Manninen, Marjaana; Meinilä, Jelena; Männistö, Satu; Rautavirta, Kaija; Saarinen, Merja; Virtanen, Kirsi; Virtanen, Suvi
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Separat verk
Målgrupp
Facklig
Kollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderad
UKM:s publikationstyp
D5 Yrkesinriktad bokPublikationskanalens uppgifter
Journal
Ohjaus
Förläggare
Valtion ravitsemusneuvottelukunta
Sidor
120 s
ISSN
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
Annan licens
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Hälsovetenskap
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
finska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja