Guidance for environmental footprint assessment of food products (Food-LCA) : Specification for external communicational purposes on the Finnish market
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Heusala, Hannele; Lehtilä, Anniina; Hietala, Sanna; Katajajuuri, Juha-Matti; Leinonen, Ilkka; Lindfors, Kim; Silvenius, Frans; Tuomisto, Hanna; Usva, Kirsi
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Separat verk
Målgrupp
Facklig
Kollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderad
UKM:s publikationstyp
D4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller -utredningPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Nummer
97/2024
Sidor
132 p.
ISSN
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
0
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljövetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Finland
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja