undefined

Optimists, moderates and sceptics – identifying consumer groups and their willingness to consume cultured proteins in Finland

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Heiskanen, Aino Maria; Ryynänen, Toni

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Heiskanen Aino Maria

Ryynänen Toni

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

British Food Journal

Volym

126

Nummer

13

Sidor

658-671

Publikationsforum

52664

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Företagsekonomi

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1108/BFJ-03-2024-0268

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja