Comparison of microbial food lipids to common food lipids
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Småros, Fiona; Vidgren, Virve; Rondou, Kato; Barth, Dorothee; Riihinen, Kaisu; van Bockstaele, Filip; Koivuranta, Kari; Sözer, Nesli
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Vidgren Virve
Publikationstyp
Publikationsform
Poster
Moderpublikationens typ
Konferens
Målgrupp
Vetenskaplig
Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Konferens
2nd International Cellular Agriculture conference
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej