Comparison of microbial food lipids to common food lipids
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Småros, Fiona; Vidgren, Virve; Rondou, Kato; Barth, Dorothee; Riihinen, Kaisu; van Bockstaele, Filip; Koivuranta, Kari; Sözer, Nesli
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Poster
Moderpublikationens typ
Konferens
Målgrupp
Vetenskaplig
Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Konferens
2nd International Cellular Agriculture conference
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej