undefined

Comparison of microbial food lipids to common food lipids

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Småros, Fiona; Vidgren, Virve; Rondou, Kato; Barth, Dorothee; Riihinen, Kaisu; van Bockstaele, Filip; Koivuranta, Kari; Sözer, Nesli

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Sözer Nesli Orcid -palvelun logo

Vidgren Virve

Koivuranta Kari

Småros Fiona Orcid -palvelun logo

Riihinen Kaisu Orcid -palvelun logo

Barth Dorothee Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Poster

Moderpublikationens typ

Konferens

Målgrupp

Vetenskaplig

Publikationskanalens uppgifter

Konferens

2nd International Cellular Agriculture conference

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej