undefined

Hållbara livsmedelssystem på Island

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Barman-Geust, Heidi

Organisationer och upphovspersoner

Yrkeshögskolan Novia

Barman-Geust Heidi

Publikationstyp

Publikationsform

Blogginlägg

Moderpublikationens typ

Webbplattform

Målgrupp

Populärvetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

E1 Populärartikel, tidningsartikel

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Novia Publikation och produktion, serie RS: Reseskildring

Förläggare

Yrkeshögskolan Novia

Nummer

23.9.2024

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Finland

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

svenska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja