Hållbara livsmedelssystem på Island
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Barman-Geust, Heidi
Organisationer och upphovspersoner
Yrkeshögskolan Novia
Barman-Geust Heidi
Publikationstyp
Publikationsform
Blogginlägg
Moderpublikationens typ
Webbplattform
Målgrupp
Populärvetenskaplig
Kollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
E1 Populärartikel, tidningsartikelPublikationskanalens uppgifter
Journal
Novia Publikation och produktion, serie RS: Reseskildring
Förläggare
Yrkeshögskolan Novia
Nummer
23.9.2024
ISSN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Finland
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
svenska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja