Att visa kunskap genom matlagning:bedömning av elevers kunskap i handling
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Lind, Jenny ; Larsson, Christel; Palojoki, Päivi
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Palojoki Päivi
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Berg, Christina; Larsson, Christel; Palojoki, Päivi
Förläggare
Sidor
239-253
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Pedagogik
Publiceringsland
Sverige
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
svenska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja