undefined

Att visa kunskap genom matlagning:bedömning av elevers kunskap i handling

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Lind, Jenny ; Larsson, Christel; Palojoki, Päivi

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Palojoki Päivi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A3 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens redaktörer

Berg, Christina; Larsson, Christel; Palojoki, Päivi

Förläggare

Liber

Sidor

239-253

Publikationsforum

5637

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Pedagogik

Publiceringsland

Sverige

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

svenska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja