Fermentation Parameters, Amino Acids Profile, Biogenic Amines Formation, and Bacterial Community of Ensiled Stylo Treated with Formic Acid or Sugar
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Mao, Kai; Franco, Marcia; Xu, Yi; Chai, Huan; Wang, Jian; Huang, Shuai; Wang, Zhiyong; Xun, Wenjuan; Liang, Zuoxiang; Yu, Zhu; Wang, Musen
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Djursvetenskap, mjölkproduktlära
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3390/ani14162397
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja