undefined

Fermentation Parameters, Amino Acids Profile, Biogenic Amines Formation, and Bacterial Community of Ensiled Stylo Treated with Formic Acid or Sugar

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Mao, Kai; Franco, Marcia; Xu, Yi; Chai, Huan; Wang, Jian; Huang, Shuai; Wang, Zhiyong; Xun, Wenjuan; Liang, Zuoxiang; Yu, Zhu; Wang, Musen

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Franco Marcia Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Animals

Förläggare

MDPI

Volym

14

Nummer

16

Artikelnummer

2397

Publikationsforum

82598

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/ani14162397

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja