undefined

Protective Effects of Polysaccharides on Antifungal Activity of Bread Waste-derived Bioactive Peptides During Freeze Drying

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Santangelo, Daniele; Halahlah, Abedalghani; Adesanya, Idowu; Mikkonen, Kirsi S.; Coda, Rossana; Ho, Minh Thao

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Halahlah Abedalghani

Santangelo Daniele

Adesanya Idowu

Mikkonen Kirsi S.

Ho Minh Thao

Coda Rossana

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food and Bioprocess Technology

Volym

17

Nummer

12

Sidor

5208–5220

Publikationsforum

56242

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s11947-024-03443-8

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja