Jellyfish as sustainable food source:A cross-cultural study among Latin American countries
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Torri, Luisa; Tuccillo, Fabio; Alejandro Puente-Tapia, Francisco; Carrara Morandini, André; Segovia, Johanna; Nevarez-López, Cinthya A.; Leoni, Valentina; Failla-Siquier, Gabriela; Canepa-Oneto, Antonio; Quiñones, Javier; Cedeño-Posso, Cristina; Laaz, Enrique; Preciado, Mercy; Schiariti, Agustín
Visa merOrganisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Tuccillo Fabio
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
117
Artikelnummer
105166
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodqual.2024.105166
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja