undefined

Jellyfish as sustainable food source:A cross-cultural study among Latin American countries

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Torri, Luisa; Tuccillo, Fabio; Alejandro Puente-Tapia, Francisco; Carrara Morandini, André; Segovia, Johanna; Nevarez-López, Cinthya A.; Leoni, Valentina; Failla-Siquier, Gabriela; Canepa-Oneto, Antonio; Quiñones, Javier; Cedeño-Posso, Cristina; Laaz, Enrique; Preciado, Mercy; Schiariti, Agustín
Visa mer

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Tuccillo Fabio

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Quality and Preference

Volym

117

Artikelnummer

105166

Publikationsforum

56259

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodqual.2024.105166

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja