undefined

Feruloylation and hydrolysis of arabinoxylan extracted from wheat bran:Effect on bread quality and shelf-life

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Pietiäinen, Solja; Jimenez-Quero, Amparo; Moldin, Annelie; Ström, Anna; Katina, Kati; Langton, Maud

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Journal of Cereal Science

Volym

117

Artikelnummer

103920

Publikationsforum

59836

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.jcs.2024.103920

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja