Emotional Insights for Food Recommendations
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Rostami, Mehrdad; Vardasbi, Ali; Aliannejadi, Mohammad; Oussalah, Mourad
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Konferens
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A4 Artikel i en konferenspublikationPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Goharian, Nazli; Tonellotto, Nicola; He, Yulan; Lipani, Aldo; McDonald, Graham; Macdonald, Craig; Ounis, Iadh
Förläggare
Sidor
238-253
ISSN
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
Muu lisenssi
Slutdatum för parallellagringens publiceringsfördröjning (embargo)
16.03.2025
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Data- och informationsvetenskap; Medicinsk teknik
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/978-3-031-56060-6_16
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja