undefined

Emotional Insights for Food Recommendations

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Rostami, Mehrdad; Vardasbi, Ali; Aliannejadi, Mohammad; Oussalah, Mourad

Organisationer och upphovspersoner

Uleåborgs universitet

Oussalah Mourad Orcid -palvelun logo

Rostami Mehrdad

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Konferens

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A4 Artikel i en konferenspublikation

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens redaktörer

Goharian, Nazli; Tonellotto, Nicola; He, Yulan; Lipani, Aldo; McDonald, Graham; Macdonald, Craig; Ounis, Iadh

Förläggare

Springer

Sidor

238-253

Publikationsforum

55639

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

Muu lisenssi

Slutdatum för parallellagringens publiceringsfördröjning (embargo)

16.03.2025

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Data- och informationsvetenskap; Medicinsk teknik

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/978-3-031-56060-6_16

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja