Bumble bees’ food preferences are jointly shaped by rapid evaluation of nectar sugar concentration and viscosity
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Zhou, Yonghe; Ding, Shuyi; Liao, Caiying; Wu, Jianing; Chittka, Lars; Solvi, Cwyn; Peng, Fei
Organisationer och upphovspersoner
Uleåborgs universitet
Solvi Cwyn
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Sidor
419-427
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Ekologi, evolutionsbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.anbehav.2024.02.006
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja