undefined

二胺氧化酶对川味香肠品质及生物胺含量的影响

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Liu, Yuxuan; Li, Binbin; Huang, Xiaohong; Lan, Qinjie; Deng, Lin; Pei, Huijie; Wang, Yilun; Liu, Shuliang; Yang, Yong

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food and Fermentation Industries

Volym

48

Nummer

6

Sidor

134-140

Publikationsforum

92255

Publikationsforumsnivå

0

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Kina

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

kinesiska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.13995/j.cnki.11-1802/ts.028344

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja