二胺氧化酶对川味香肠品质及生物胺含量的影响
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Liu, Yuxuan; Li, Binbin; Huang, Xiaohong; Lan, Qinjie; Deng, Lin; Pei, Huijie; Wang, Yilun; Liu, Shuliang; Yang, Yong
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Li Binbin
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
48
Nummer
6
Sidor
134-140
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
0
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Publiceringsland
Kina
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
kinesiska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.13995/j.cnki.11-1802/ts.028344
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja