undefined

Striving for a Holistic Approach:Exploring Food Education through Finnish Youth Centers

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Kauppinen, Eila; Palojoki, Päivi

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Kauppinen Eila

Palojoki Päivi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food, Culture, and Society

Publikationsforum

56267

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Sociologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1080/15528014.2023.2188661

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja